Wat vinden anderen van jouw aanpak?

Natuurlijk hebben de mensen die ik gecoacht heb een mening over mijn aanpak, de samenwerking en het resultaat. Ik heb beloofd dat ik geen namen noem, maar de quotes zijn authentiek. Vind je ze inspirerend? Laten we dan een afspraak maken.

“Ik vond ons contact eerlijk en oprecht, zonder vooroordelen.”

“Ik heb nu inzicht in hoe en waarom ik blokkeer en hoe ik daar anders mee om kan gaan. Ik ben super blij met het resultaat en zeer benieuwd naar de mogelijkheden die hierdoor voor mij bereikbaarder zijn geworden.”

“Ik vond het positief dat je me vanuit mijn eigen oogpunt liet bekijken hoe ik kan vastlopen en mezelf liet ontdekken waar ik ruimte kan pakken om dit tegen te gaan.”

“Het coachtraject heeft me blij verrast. Ik had niet verwacht dat het me zoveel zou brengen als het heeft gedaan.”

“Ik ben ontzettend blij dat we het samen hebben doorlopen en dat ik nu sta waar ik sta. Een verbeterde versie van mezelf.”

“Als ik kijk naar wat ik de afgelopen maanden heb geleerd over mezelf, over anderen en over het omgaan met situaties dan voel ik me fantastisch. Ik heb hele positieve ervaringen opgedaan en heb mezelf zien groeien. Ik ben trots op mezelf en dat is me ontzettend veel waard.”