Stoppen met roken

Stoppen met roken is een prestatie waar je straks terecht trots op mag zijn. Maar het stopproces kent ook heel wat valkuilen. Verwachte en onverwachte. Daarom is het verstandig om je te laten coachen. Dat doet iedereen die een bijzondere prestatie levert. Sporters, managers, artsen, noem maar op. Dus waarom jij niet?

Ik heb ook gerookt en stoppen – in mijn eentje en zonder hulp – ging bepaald niet van een leien dakje. Maar nog elke dag vind ik het heerlijk dat ik ervan af ben, net als mijn vrouw en kinderen.
Mijn hoofdberoep is coach met als specialisatie stress- en burn-outklachten en persoonlijke ontwikkeling. Om jou en anderen te ondersteunen bij het stoppen met roken, heb ik me na een intensieve training ook aangesloten bij Medipro als stopcoach.

Dus wil je stoppen met roken? Dan help ik je door je inzicht te geven in het proces en in de valkuilen. En natuurlijk door samen met jou te bedenken hoe je moeilijke momenten het hoofd kunt bieden. Ben je er klaar voor? Laten we dan beginnen!

Contactgegevens

Aarnoud de Vries

Aarnoud de Vries Coaching
CW Lubbersstraat 13
9648 LA Wildervank
+31 6 81382566
info@aarnouddevriescoaching.nl

Aarnoud de Vries is als professioneel coach aangesloten bij de beroepsorganisatie Nobco